Windows 10 aanbieding

Een korte samenvatting

De ondersteuning voor Windows 10 is 14 januari 2020 gestopt door Microsoft. Het besturingssysteem is ondertussen al iets ouder dan 10 jaar oud en Microsoft heeft besloten geen ondersteuning meer te geven voor Windows 7.

Maar wat betekend het eigenlijk als een besturingssysteem niet meer ondersteund wordt? Dit betekend dat er geen updates meer worden gemaakt en gaan uitkomen voor het besturingssysteem. Dit zorgt ervoor dat Windows 7 kwetsbaar wordt voor virussen en hackers.

Normaal gesproken brengt Microsoft verschillende updates uit, waaronder ook beveiliging-updates. Deze beveiliging-updates zorgen ervoor dat kwetsbaarheden uit Windows worden gehaald. Maar als nu kwetsbaar punt in Windows 7 gevonden wordt, betekend dit dat het voor altijd blijft en dat dit niet verholpen gaat worden. Dit geeft een vrije toegang voor hackers om Windows 7 computers makkelijk aan te kunnen vallen.

Is het nodig om een nieuwe computer te kopen?

Voor u dan de vraag, omdat Windows 7 niet meer veilig is om te gebruiken, is het nodig om een nieuwe computer te kopen? Hier hebben wij een simpel antwoord op en dat is: Nee, dit is in de meeste gevallen niet nodig.

Wij kunnen uw huidige Windows 7 computer upgraden naar Windows 10. Hierdoor krijgt u weer een veilige computer die er weer jaren tegen aan kan. Dit is in het kort wat het voor u betekend als wij Windows 10 op uw computer zetten:

  • Er wordt een afspraak met u gemaakt
  • Wij halen de computer bij u thuis op
  • Wij verzorgen de upgrade naar Windows 10
  • De computer wordt uitvoerig getest na de upgrade
  • Wij brengen de computer weer bij u terug en geven een uitleg over wat er voor u veranderd is en hoe het werkt
  • Alle documenten en programma’s blijven hetzelfde zoals u gewend bent

Dit allemaal voor maar €60,- inclusief btw. (Alleen indien u binnen een straal van 10km woont, indien u daarbuiten woont worden er extra voorrijkosten in overleg met u besproken)

Vul onderaan deze pagina het contactformulier in of neem contact met ons op via de mail of telefoon.

Wij kunnen dit voorlopig nog even blijven doen, zo lang Microsoft ons de mogelijkheid geeft om uw huidige Windows 7 computer te upgraden naar Windows 10.

Mijn computer is wel erg traag geworden...

Indien uw computer wat langzaam is geworden in de loop van de tijd, is het mogelijk om deze toch nog sneller te krijgen. Dit doen wij door de huidige harde schijf te vervangen voor een SSD schijf. Deze SSD schijfjes zijn ruim 20 keer sneller dan een traditionele harde schijf. Door een SSD schijf in uw computer te laten plaatsen, blijft alles zoals u gewend bent alleen zal de computer een aanzienlijk stuk sneller zijn. Dit zijn de voordelen van een SSD in uw computer laten zetten:

  • Een opstarttijd van 10-20 seconde
  • Sneller, stiller, energiezuinig
  • Goedkoper dan een nieuwe computer/laptop aanschaffen
  • Wij klonen uw huidige harde schijf naar de SSD schijf, hierdoor veranderd er qua programma’s en bestanden niets

Geef onder aan deze pagina aan of u interesse heeft in de SSD upgrade, in combinatie met een Windows 10 upgrade. Dan vertellen wij u wat het gaat kosten. U kunt uiteraard ook mailen of bellen.