Aan dit gedeelte van de website wordt op dit moment gewerkt 

Zakelijk

Lieferink ICT is uw zakelijke dienstverlener in de ICT.

Bent u op zoek naar een vast aanspreekpunt waar u terecht kunt als er iets aan de hand is? Of als u op zoek bent naar (tijdelijke) ondersteuning zoals een werkplekbeheerder, support engineer of systeembeheerder, dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

Wij kunnen de IT voor u uit handen nemen, zodat u zich kan focussen op de core-business en zich niet druk hoeft te maken over de IT binnen uw bedrijf. Wij zijn altijd up-to-date met de nieuwste technieken en mogelijkheden, dus weten wij voor elke situatie de beste oplossing die in uw budget past.

U kunt o.a. bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe apparatuur, systeembeheer, netwerkbeheer, werkplekbeheer/werkplekmigraties. Eigenlijk voor alles binnen de IT voor uw bedrijf kunt u bij ons terecht.

Wat kunt u van ons verwachten?
Wij zijn altijd up-to-date met alle nieuwe software/hardware binnen de IT. Wij werken zeer nauwkeurig en kunnen u advies geven over wat u het beste kunt doen. Daarbij krijgt u vanuit onze kant altijd support als dit nodig is. Heeft u vragen? Bel ons op en wij helpen u zo snel mogelijk.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Wij kunnen u met de volgende diensten verder helpen

Werkplekbeheer

Werkplekmigratie / Werkplekbeheer

Systeembeheer

Systeem- en serverbeheer

Meer info

Netwerkbeheer

WiFi en andere internet oplossingen

Meer info

Cloud

Cloudoplossingen voor uw bedrijf

Meer info

Webdesign

Uw eigen professionele website

Meer info

Aanschaf hardware

Voor de aanschaf van uw IT hardware

Meer info