Aan dit gedeelte van de website wordt op dit moment gewerkt 

Zakelijk

Lieferink ICT is uw zakelijke dienstverlener in de ICT.

Bent u op zoek naar een vast aanspreekpunt waar u terecht kunt als er iets aan de hand is? Dan kunnen wij iets voor u beteken. Ook als u op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning zoals een (tijdelijk gedetacheerde) werkplekbeheerder, servicedesk medewerker of systeembeheerder, kunnen wij dit voor u verzorgen.

Lieferink ICT kan de IT voor u uit handen nemen, zodat u zich kan focussen op de core-business en zich niet druk hoeft te maken over de IT binnen uw bedrijf. Wij zijn altijd up-to-date met de nieuwste technieken en mogelijkheden.

U kunt o.a. bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe apparatuur, systeembeheer, netwerkbeheer, werkplekbeheer/werkplekmigraties. Eigenlijk voor alles binnen de IT voor uw bedrijf kunt u bij ons terecht.

Waarom ons als partner?
Als u kiest voor Lieferink ICT als uw partner in de IT, kunnen wij de ICT binnen uw bedrijf voor u verzorgen. Als er problemen zijn kunt u altijd bellen, ook buiten openingstijden en zorgen wij ervoor dat het probleem snel verholpen gaat worden. Dan kunt u weer verder met waar u gebleven was. Wij zullen een SLA met u opstellen en aan de hand daarvan kunnen wij afspraken met u maken met de richtlijnen.

Buiten dat wij de IT voor u kunnen regelen, kunt u ook bij Lieferink ICT de benodigde hardware aanschaffen. Wij zijn dealer van veel zakelijk merken waaronder Dell, HP, Lenovo en kunnen alles voor u verzorgen. Van een werkplek met laptop en portreplicator/dockingstation tot een vaste werkplek met een desktop, monitor, toetsenbord en muis. Wij kunnen alles aan u leveren en als u in grotere aantallen koopt, kan dit uiteraard voor leuke korting zorgen.

Wat kunt u van ons verwachten?
Wij zijn altijd up-to-date met alle nieuwe software/hardware binnen de IT. Wij werken zeer nauwkeurig en kunnen u advies geven over wat u het beste kunt doen. Daarbij krijgt u vanuit onze kant altijd support als dit nodig is. Heeft u vragen? Bel ons gerust en wij helpen u zo snel mogelijk.

Voor meer informatie, neem contact met ons op via de contact pagina of telefonisch. Kijk ook gerust even rond onder deze tekst, met wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Werkplekbeheer

Werkplekmigratie / Werkplekbeheer

Meer info

Systeembeheer

Netwerkbeheer

WiFi

Analyse/Optimalisatie

Verkoop