Virus verwijderen

Als u een virus of malware op uw computer heeft, kunnen wij deze voor u verwijderen. Maak snel een afspraak.

Uitleg wat is een virus of wat is malware:
Een virus komt meestal via een bestand wat gedownload is vanaf het internet. Dit bestand zit vaak verstopt en dat merkt u pas als het te laat is. Ook komt het vaak voor dat er nep facturen naar uw mail adres gestuurd wordt, een bijlage die in deze mail zit kunt u beter ook niet openen. Mocht u wel een virus op uw computer hebben gekregen, schakel dan de computer uit of verbreek in ieder geval de verbinding met internet. Een virus kan behoorlijk schadelijk zijn voor uw bestanden.

Er bestaat ook malware. Malware is een programma die beloofd zogenaamd uw computer sneller te gaan maken. Dit doen ze vaak door heel vaak berichten naar voren te laten komen op uw computer met aanbiedingen dat u hun malware programma moet kopen, omdat anders de computer niet goed of optimaal functioneert. Malware komt op de computer door gratis programma’s te downloaden via bijvoorbeeld een website zoals Softonic. Malware is vaak niet gevaarlijk voor uw bestanden, maar wel erg vervelend tijdens het gebruik van uw computer.

Virus
eset-smart-security-premium

Wij bieden ook een antivirus programma aan die u beschermt op het internet. Dit houdt uw computer veilig voor als u bijvoorbeeld veel bankzaken doet op uw computer. Dit antivirus programma heet ESET en wij bieden dit tegen prijs aan van €40,- inc. btw (Licentie voor 1 computer voor 1 jaar, meerdere opties mogelijk). Zie hiervoor onze speciale ESET pagina.