Verkoop producten

Deze website gaat binnenkort aangepast worden, Lieferink ICT krijgt een eigen webshop en vanaf dat moment vind u onze producten in de webshop i.p.v. op deze website.

Nieuwe computer kopen
Bent u toe aan een nieuwe computer of laptop? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of dit nu gaat om een computer voor simpel thuisgebruik, gaming of zakelijk. Wij hebben voor iedereen een oplossing.

Wij kunnen zelfgemaakte systemen leveren, maar ook fabriekssystemen/laptops van bijvoorbeeld Dell, HP, Acer, Lenovo, Asus, en ga zo maar verder. Eigenlijk elk merk wel. Als u op zoek bent naar een laptop of als u al een bepaald model op het oog heeft, kunt u dit altijd aan ons laten weten. Wij kunnen kijken wat dit voor u gaat kosten en wij regelen de overgang naar het nieuwe apparaat. Kijk onderaan deze pagina voor een knop naar onze eigen systemen.

Randapparatuur
Bent u op zoek naar een speaker set voor bij de computer, of een monitor of toetsenbord en muis, ook dit kunnen wij leveren. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Refurbished
Bent u toe aan een nieuwe computer, maar wilt u hier niet teveel aan uitgeven? Dan kunnen wij ook een refurbished systeem voor u leveren. Een refurbished systeem zal altijd in nette staat zijn en wordt ook altijd geleverd met garantie. Kijk onderaan de pagina voor de mogelijkheden.

Voor zakelijk
Ook voor uw bedrijf bent u hier aan het juiste adres. Als u bepaalde hardware nodig bent kunnen wij dit leveren. Denk hierbij aan nieuwe/refurbished computers, dockingstations/portreplicators, NAS systemen en nog veel meer. Neem contract met ons op voor de mogelijkheden.