Verkoop producten

Voor particulier
Bent u op zoek naar een nieuwe computer? Of wilt u misschien wel de computer weg doen en daarvoor in plaats een tablet nemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bespreken met u waarvoor u de computer of tablet voor wilt gaan gebruiken en aan de hand daarvan kunnen wij het perfecte apparaat voor u leveren.

Of u nou de computer gebruikt voor mails versturen, of om de nieuwste games te spelen. Wij kunnen altijd de juiste computer of tablet voor u regelen.

Voor alle bijbehorende apparatuur bent u bij ons ook aan het juiste adres, denk hierbij aan printers, monitoren, geluidssetjes, toetsenborden, muizen en ga zo maar door. Wij kunnen alles voor een scherpe prijs bij u aanbieden. Bent u op zoek naar een bepaald product? Laat het ons weten en wij geven u meestal dezelfde dag nog een prijsopgave.

Omdat wij nog in een startende fase zijn, hebben wij normaal gesproken geen producten op voorraad. Alles wordt individueel besteld als u akkoord geeft op een offerte. U kunt het product uiteraard altijd eerst zien voordat het product klaargemaakt/bij u geïnstalleerd wordt.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Refurbished
Ook is het mogelijk om bij ons refurbished apparatuur te kopen, dit zijn computer producten die al eerder zijn gebruikt (voornamelijk door bedrijven). Vervolgens worden deze computers goed nagekeken en gerepareerd indien nodig. Daarna worden deze producten verkocht voor een mooie prijs. Onder dit bericht een knop om naar ons refurbished aanbod toe te gaan.

Voor zakelijk
Ook voor uw bedrijf bent u hier aan het juiste adres. Als u bepaalde hardware nodig bent kunnen wij dit leveren. Dit doen wij op dezelfde manier als bij particulier, alleen kan het dan in grotere hoeveelheden. Het voordeel hiervan is dat als er ingekocht wordt in grotere aantallen, de prijs reduceert en dat kan voor leuke kortingen zorgen.