Beveiligingscamera’s

Als u graag uw huis wilt beveiligen door middel van een beveiligingscamera, dan bent u bij Lieferink ICT aan het juiste adres.

Een beveiligingscamera brengt altijd voordelen met zich mee. Wordt er bijvoorbeeld ingebroken? Het staat op beeld. Gebeurt er iets verdachts in de buurt en rijden de verdachte personen net langs de camera? Dan staat het kenteken op beeld. Zo kan een camera al snel zijn dienst bewijzen. Ook is het mogelijk om aangesloten te worden bij een landelijk netwerk van de politie, waardoor de politie weet waar camera’s hangen indien dit van pas kan komen.

Afhankelijk van hoe de situatie is, kunnen wij het beste advies geven.

Er zijn bijvoorbeeld mogelijkheden om alleen een live opname te kunnen zien en er zijn mogelijkheden om de beelden op te nemen en deze voor een x aantal dagen/weken/maanden te bewaren. In alle gevallen is het altijd beter om eerst even contact met ons op te nemen, met wat het beste advies is voor waar u de camera’s wilt hebben.

De mogelijkheden met de camera’s zijn enorm, zo bestaan er camera’s die zowel in de nacht als overdag alles goed kunnen zien, camera’s die dichtbij goed kunnen zien en ver af niet en andersom. Daarom is het altijd het beste om even contact met ons op te nemen via het contactformulier, info@lieferinkict.nl of door ons te bellen op 06 – 29090087.