Zakelijk

Voor het mkb/zakelijke sector zijn wij ook het adres voor uw computer gerelateerde zaken.

Wij zijn officieel dealer van verschillende merken en voor de aanschaf van apparatuur bent u daarom bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen verschillende zaken voor uw bedrijf uit handen nemen. Denk hierbij aan van werkplekbeheer tot systeembeheer.

Waarom ons als partner?
Omdat wij dealer zijn van verschillende merken die ook vaak in de zakelijke sector gebruikt worden, kunt u bij ons eigenlijk alles wel bestellen wat u nodig bent. Dit kan gaan om servers, desktop pc’s, laptops, dockinstations, thinclients, monitoren, routers en switches, bekabeling, toetsenborden en muizen, (label)printers, en nog veel meer!

Ook hebben wij perfecte aftersales. Werkt er iets niet naar behoren? Geen probleem, wij regelen dit voor u.

Grote aantallen aanschaffen
Heeft u een bepaald product nodig? Of heeft u een groot aantal van een bepaald product nodig? Dan kunt u dat bij ons aanvragen. Wij zullen een offerte voor u maken en deze naar u toe sturen. Indien u akkoord gaat met de offerte, kunnen wij de producten snel leveren. Hier kunt u er zelf voor kiezen om de installatie door ons te laten doen, of dat u dit door uw eigen personeel wilt laten uitvoeren.

Wat kunt u van ons verwachten?
Wij zijn altijd up-to-date met alle nieuwe software/hardware binnen de IT. Wij werken zeer nauwkeurig en kunnen u advies geven over wat u het beste kunt doen. Daarbij krijgt u vanuit onze kant altijd support als dit nodig is. Heeft u vragen? Bel ons gerust en wij helpen u zo snel mogelijk.

Voor meer informatie, neem contact met ons op via de contact pagina of telefonisch.

Werkplekbeheer

Systeembeheer

Netwerkbeheer

WiFi

Analyse/Optimalisatie

Verkoop