Computer Reparatie

Computer reparatie bij u thuis of op locatie regio Limmen, Heiloo, Castricum, Bakkum, Uitgeest, Akersloot, Heemskerk, Beverwijk, Egmond Binnen, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Bergen en omgeving.

Is uw computer of laptop stuk? Wij kunnen deze voor u maken. Wij kunnen de kleine reparaties veelal bij u thuis of op kantoor uitvoeren, hierdoor hoeft u uw apparaat niet te missen. Wordt de reparatie wat complexer, dan nemen wij uw apparaat mee naar onze werkplaats waar wij tot meer gereedschap beschikken. Wij zullen er altijd voor zorgen dat u uw apparaat niet lang hoeft te missen.

Heeft u een defect apparaat wat u wilt laten repareren of vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen repareren? Neem dan contact met ons op via de contact pagina.

 

samsung-ssd

Stelt u voor, u heeft een laptop of computer die al jaren mee gaat. De laptop of computer heeft bij de aanschaf veel geld gekost en u wilt dat de computer nog wel even mee kan gaan, maar hij begint echt langzaam te worden en een nieuwe kopen ziet u niet zo zitten. Dan hebben wij de oplossing voor u: wij kunnen de huidige harde schijf vervangen door een Solid State Drive. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ook kan het bijvoorbeeld voorkomen dat uw computer of laptop niet meer aan gaat. Eerst gaan wij proberen om uw apparaat te repareren. Maar mocht dit niet te repareren zijn door bijvoorbeeld de reparatiekosten/waarde verhouding van uw apparaat, kunnen wij de bestanden van uw computer of laptop uitlezen. Hierdoor verliest u dus geen bestanden, mits de harde schijf/solid state drive nog functioneert.

Reparaties die wij uitvoeren kunnen onder andere de volgende reparaties zijn:

  • Defecte onderdelen vervangen
  • Computer sneller maken
  • Computer opslag/werkgeheugen uitbreiden
  • Schermreparatie
  • Reinigen van de computer
  • Diagnose vaststellen
defecte-laptop