Onze tarieven

Uurtarief
Wij rekenen voor particuliere klanten €45,- inclusief btw per uur en voor zakelijke klanten €50,- exclusief btw per uur. (Het tarief voor zakelijke klanten hangt af van de werkzaamheden)

Bij een afspraak wordt altijd het eerste uur volledig in rekening gebracht, daarna wordt per kwartier gerekend.

Voorrijkosten
Tot 10 km betaald u geen voorrijkosten, daarna betaald u afhankelijk van waar u woont de voorrijkosten.

Onze service
Wij stellen hoge eisen aan de service die wij verlenen en willen dat dit betaalbaar is voor iedereen. Of u nou een particuliere of een zakelijke klant bent, daarom houden wij de kosten laag, zodat iedereen hier gebruik van kan maken.

Als het probleem niet opgelost is na de afspraak, komen wij zo snel mogelijk weer bij u langs om het op te lossen. Lukt dit toch niet, dan heeft u recht op een “No Cure No Pay” garantie.

Als u vragen heeft over wat iets kost, neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij een indicatie geven van wat iets gaat kosten. Het is ook mogelijk om geheel vrijblijvend ons langs te laten komen, om te bespreken wat dat opties zijn en wat dit eventueel gaat kosten. Neem hiervoor contact met ons op. Dit kunt u doen via het afspraak formulier, ons te bellen, door een mail te sturen naar info@lieferinkict.nl of door de knop onder aan deze pagina te gebruiken.