Over Lieferink ICT

Dit is Lieferink ICT, opgericht door Ben Lieferink. Wij zijn een IT bedrijf die zich gespecialiseerd heeft in het verlenen van computerservice/computerhulp voor particulieren en bedrijven tegen een betaalbare prijs. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen gebruik kan maken van onze dienstverlening.

Tegenwoordig gaat alles binnen de IT zo snel vooruit, dat u het niet allemaal bij kunt houden. Maar daar zijn wij voor en zullen altijd up-to-date zijn van alle nieuwe mogelijkheden binnen de IT. Met al ruim 7 jaar aan IT kennis, bent u bij ons aan het juiste adres en kunt u ervan uitgaan dat wij altijd de beste oplossingen bieden voor elke situatie.

Dus bent u op zoek naar een vertrouwd adres die u de beste IT oplossing kan bieden, dan zit u bij Lieferink ICT goed.

Wat kunt u van ons verwachten?

Ongeacht wat voor apparaat iemand gebruikt, Windows, Mac, Android, iOS of welk apparaat dan ook, streven wij er naar om mensen goed te kunnen helpen met de problemen waar zij tegen aan lopen bij het gebruik van het apparaat.

Wij proberen voor iedereen een passende oplossing te bedenken voor zijn of haar behoeftes met de computer. Wij helpen iedereen graag verder met de benodigde uitleg indien nodig.

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze service. Daarom stellen wij hoge eisen aan de service die wij leveren. Is er toch iets niet helemaal naar uw zin? Laat dit dan aan ons weten en wij zorgen voor een gepaste oplossing.

Met een leuk zicht naar de toekomst en uitgroei plannen bent u bij ons aan het juiste vertrouwde adres.

Waar zijn wij goed in?

Wij kunnen veel voor u betekenen. Hieronder een tabel waarin u kunt zien wat onze ervaring is met een aantal van onze diensten.

Wij werken zeer nauwkeurig 100%
Windows 100%
Mac OS 75%
iOS en iPad OS (iPhone en iPad) 100%
Android (Smartphones en tablets) 100%
(Netwerk) Printers 100%
WiFi installaties 100%
Zakelijke netwerken beheren 70%
Systeembeheer 70%
Websites maken 100%