Hoe Lieferink ICT is ontstaan

Lieferink ICT is opgericht door Ben Lieferink. De eigenaar van Lieferink ICT vind het belangrijk dat mensen hulp kunnen krijgen als zij dit nodig zijn met de techniek van vandaag.

Daarom is Lieferink ICT opgericht, om goede vertrouwde service te kunnen leveren waar mensen echt wat aan hebben.
Het gaat erĀ  om dat wij u goed kunnen helpen en dat u de waarde van onze service inziet.

Omdat de ICT sector voor zowel de zakelijke kant als de particuliere kant nooit stil ligt, staan er erg veel leuke toekomstplannen op de planning bij Lieferink ICT. Daarom zal Lieferink ICT altijd blijven doorgroeien om zo goed mogelijk zijn klanten te kunnen helpen.

Dus bent u op zoek naar een goede computer service aan huis of op kantoor, dan zit u bij Lieferink ICT goed.

 

Wat kunt u van ons verwachten

Ongeacht wat voor apparaat iemand gebruikt, Windows, Mac, Android, iOS of welk apparaat dan ook, streven wij er naar om mensen goed te kunnen helpen met de problemen waar zij tegen aan lopen bij het gebruik van het apparaat.

Wij proberen voor iedereen een passende oplossing te bedenken voor zijn of haar behoeftes met de computer. Wij helpen iedereen graag verder met de benodigde uitleg indien nodig.

Wij vinden de waarde die u hecht aan onze service heel belangrijk. Wij zijn daarom ook niet zo maar een reguliere computer service/ it partner, maar stellen zeer hoge eisen zodat wij aan uw verwachtingen zullen voldoen.

Met een leuk zicht naar de toekomst en uitgroei plannen bent u bij ons aan het juiste vertrouwde adres.