ESET Virusbeveiliging voor Windows 10 en MacOS

Lieferink ICT is een Official Retail Partner van antivirus software ESET. Wij hebben bewust voor ESET gekozen omdat ESET uw computer optimaal beveiligd, zonder hem langzaam te maken.

Vul het contactformulier onderaan de pagina in om een bestelling te plaatsen voor een ESET pakket. Indien u meerdere apparaten kiest, zullen wij u vertellen wat het voor u gaat kosten.

Zie hieronder het overzicht van de verschillende ESET producten die wij kunnen leveren.

NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus is gebaseerd op de legendarische ESET NOD32-engine en biedt essentiële beveiliging tegen malware op basis van ESET’s optimale balans tussen snelheid, detectie en gebruikersgemak. Naast de bekroonde beveiliging van ESET tegen virussen en spyware bevat deze nieuwe editie een Gamer Mode voor lichtgewicht beveiliging tijdens het gamen en gepersonaliseerde maandelijkse beveiligingsrapporten. Onze Exploit Blocker beveiligt je pc tegen ransomware en aanvallen die je scherm vergrendelen. Net als alle andere ESET oplossingen beschermt ESET NOD32 Antivirus je pc met een UEFI-scanner. Dankzij Licentiebeheer kun je  alle verbonden apparaten en licenties inzien via my.eset.com.

Pakketkosten:

1 jaar, 1 apparaat €29,99
2 jaar, 1 apparaat €44,99
3 jaar, 1 apparaat €59,99

Bij meerdere apparaten worden de prijzen voordeliger.

ESET Internet Security

ESET Internet Security is gebaseerd op de bewezen antivirus-technologie van ESET en biedt de beste meerlaagse beveiliging tegen malware voor de dagelijkse PC-gebruiker. Deze software bevat niet alleen een Firewall en Antivirus- en Anti-Spyware, maar voorkomt ook misbruik van je webcam. Via de verschillende ESET-functionaliteiten kun je de beveiliging van jouw Wi-Fi-router en verbonden smart devices controleren, veiliger online winkelen en toegang krijgen tot jouw e-wallets. Ook ontvang je elke maand een gepersonaliseerd beveiligingsrapport. Onze Exploit Blocker beveiligt je PC tegen ransomware en aanvallen die je scherm vergrendelen. Dankzij Licentiebeheer kun je alle verbonden apparaten en licenties inzien via my.eset.com.

Pakketkosten:

1 jaar, 1 apparaat €39,99
2 jaar, 1 apparaat €59,99
3 jaar, 1 apparaat €79,98

Bij meerdere apparaten worden de prijzen voordeliger.

ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium is gebaseerd op de bewezen antivirus-technologie van ESET en biedt de beste meerlaagse beveiliging tegen malware voor internetgebruikers op basis van ESET’s optimale balans tussen snelheid, detectie en gebruikersgemak. Deze software biedt ook functies voor het gemakkelijk genereren en opslaan van wachtwoorden én voor versleuteling van bestanden. ESET voorkomt misbruik van je webcam en controleert de beveiliging van je Wi-Fi-router en verbonden smart devices. Je kunt veilig online betalen en e-wallets gebruiken, je kunt je verloren laptop lokaliseren en je ontvangt maandelijks gepersonaliseerde beveiligingsrapporten. Dankzij Licentiebeheer kun je alle verbonden apparaten en licenties inzien via my.eset.com.

Pakketkosten:

1 jaar, 1 apparaat €59,99
2 jaar, 1 apparaat €89,99
3 jaar, 1 apparaat €119,99

Bij meerdere apparaten worden de prijzen voordeliger.